Aan de hand van het natuurgeneeskundige intakegesprek maak ik een schriftelijk natuurgeneeskundig behandelplan voor u waarin staat hoe u het beste geholpen kunt worden. Deze wordt ‘op maat’ voor u gemaakt. 

 

De consulten vinden plaats op afspraak.

De praktijk bevindt zich op de eerste etage. Is het voor u bezwaarlijk om de trap op te lopen kan het gesprek op de begane grond plaatsvinden. Een andere mogelijkheid is dat ik bij u thuis langs kom.

Intakegesprek        € 85,00      (ongeveer 90 minuten)     

  

Vervolgconsult      € 30,00 (30 minuten of minder)
Vervolgconsult      € 40,00 (30 - 45 minuten)

Vervolgconsult      € 55,00 (45 - 60 minuten) 

 

Klassieke massage    60 minuten    € 50,00    

Klassieke massage    30 minuten    € 25,00

De massage wordt uitsluitend vergoed door uw verzekering als het een onderdeel is van een natuurgeneeskundige behandeling.

Voor een consult aan huis buiten Obdam wordt er naast bovenstaande prijzen een kilometervergoeding van € 0,39 per kilometer in rekening gebracht. 

Buiten een straal van 10 km wordt naast het consultbedrag en de kilometervergoeding € 20,00 voorrijkosten in rekening gebracht.

 

De consulten dienen contant of per pin te worden voldaan. 

 

De tarieven zijn per 1 november 2016.

 

Een afspraak afzeggen of verzetten kan tot 24 uur van tevoren.

Lisette Peerdeman

Ik ben aangesloten bij de NWP. Dit is een beroepsvereniging voor en door natuurgeneeskundigen. 

Als u aanvullend verzekerd bent is, afhankelijk van uw zorgverzekering, gehele of gedeeltelijke vergoeding mogelijk. Raadpleeg hiervoor uw polis of kijk op http://www.nwp-natuurgeneeskunde.nl/verzekeraars.asp. Hier vind u een overzicht van zorgverzekeraars en de door hen vastgestelde vergoedingen voor natuurlijke behandelingen. 

De NWP is aangesloten bij de Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen (KAB). De KAB staat voor een onafhankelijke beoordeling van uw klacht. http://kab-klachten.nl/index.asp

Lisette Peerdeman